Pomoc w tworzeniu szablonów graficznych w WinduCMS 2 oraz gotowe rozwiązania

Moderator: Moderatorzy

Re: [Darmowy Szablon] Platinum Template

Postprzez szevaa » 28 Maj 2013, 18:11

aha a nie mógł byś jakiegoś screen'a zarzucić tych szablonów? ....
szevaa
Wyjadacz
 
Posty: 174
Rejestracja: 27 Paź 2012, 19:32
Podziękował: 77 razy
Pomagał(a): 10 razy

Re: [Darmowy Szablon] Platinum Template

Postprzez czajnik » 28 Maj 2013, 20:11

Po co ci screeny przecież najpierw trzeba to zakodować :) troszkę cierpliwości :D
czajnik
Administrator
 
Posty: 1107
Rejestracja: 26 Lut 2010, 02:56
Podziękował: 64 razy
Pomagał(a): 243 razy

Re: [Darmowy Szablon] Platinum Template

Postprzez szevaa » 28 Maj 2013, 20:36

czajnik napisał(a):Po co ci screeny przecież najpierw trzeba to zakodować :) troszkę cierpliwości :D

i tak dostałem już screen'a :D podoba mi się i czekam z niecierpliwością :) mam nadzieje seba ze to nie była tajemnica :]
szevaa
Wyjadacz
 
Posty: 174
Rejestracja: 27 Paź 2012, 19:32
Podziękował: 77 razy
Pomagał(a): 10 razy

Re: [Darmowy Szablon] Platinum Template

Postprzez czajnik » 29 Maj 2013, 08:18

Nie no z tempaltow tajemnic przecież nie robimy :P
czajnik
Administrator
 
Posty: 1107
Rejestracja: 26 Lut 2010, 02:56
Podziękował: 64 razy
Pomagał(a): 243 razy

Re: [Darmowy Szablon] Platinum Template

Postprzez gangurus » 13 Lut 2014, 13:54

Jest szansa na przerobienie tego szablonu aby działał pod aktualną wersją?
Wbrew temu co napisano powyżej, uważam go za najfajniejszy dostępny :)
gangurus
Stały bywalec
 
Posty: 54
Rejestracja: 11 Lut 2014, 20:47
Podziękował: 4 razy
Pomagał(a): 1 raz(y)

Re: [Darmowy Szablon] Platinum Template

Postprzez rwd5 » 14 Lut 2014, 19:15

Aktualnie pracujemy nad nowymi szablonami, które będą wydane przy wersji 2.4, więc nie wiem czy wysatarczy czasu, aby ten przerobić również do tej wersji, ale może zrobimy jakiś nowy podobny do tego :)
rwd5
Weteran
 
Posty: 699
Rejestracja: 27 Lut 2011, 12:55
Miejscowość: Warszawa
Podziękował: 33 razy
Pomagał(a): 263 razy

Re: [Darmowy Szablon] Platinum Template

Postprzez esza » 14 Mar 2014, 17:28

Zainstalowałam ten szablon i wyskoczył błąd
Kod: Zaznacz wszystko
Windu ERROR
Unable to load template file 'main.tpl'

Usunęłam styl z serwera, w panelu ustawiłam inny styl, wyczyściłam cache, ciasteczka ale błąd nadal się pojawia mimo usunięcia stylu i ustawienia na głównej innego.

rwd5 napisał(a):Aktualnie pracujemy nad nowymi szablonami, które będą wydane przy wersji 2.4,

Kiedy będą dostępne? :)
esza
Adept
 
Posty: 15
Rejestracja: 21 Paź 2013, 08:52
Podziękował: 3 razy
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: [Darmowy Szablon] Platinum Template

Postprzez arhadus » 05 Kwi 2014, 08:46

Jak zrobić, żeby zablokować klikanie na rozwijane menu? Tak jak tu zrobiłeś w 'Oferta'? :)
arhadus
Adept
 
Posty: 45
Rejestracja: 16 Sty 2013, 07:30
Podziękował: 11 razy
Pomagał(a): 2 razy

Re: [Darmowy Szablon] Platinum Template

Postprzez rwd5 » 05 Kwi 2014, 10:13

Jak masz na przykład:
Oferta
- produkt 1
- produkt 2
- produkt 3

to Grupa elementów, czyli element o nazwie "Oferta" musi być w 100% pusty, wtedy system ogarnie automatycznie i nie będzie linku w menu :)
rwd5
Weteran
 
Posty: 699
Rejestracja: 27 Lut 2011, 12:55
Miejscowość: Warszawa
Podziękował: 33 razy
Pomagał(a): 263 razy

Re: [Darmowy Szablon] Platinum Template

Postprzez Struna » 29 Kwi 2014, 11:08

Witam,

mam problem z tym klikalnym/nieklikalnym menu. Mianowicie mam w 100% pustą stronę (Grupa), a i tak jest klikalna w menu. W starszej wersji Windu działa tak jak chcę, a w nowej, choćbym nie wiem co ustawiał i co kasował, to i tak da się kliknąć w menu. Czy jest na to jakaś rada?

Edit:

Sorki, chwilę za wcześnie napisałem post :) Okazało się, że w nowym widgecie jest błąd. Mianowicie jest:
Kod: Zaznacz wszystko
"{if strlen($page->content)>3 or $params.hasContent!=true}{$HOME}{$page->urlKey}{else}#{/if}"

A powinno być chyba:
Kod: Zaznacz wszystko
"{if strlen($page->content)>3 or $params.hasContent==true}{$HOME}{$page->urlKey}{else}#{/if}"

Przynajmniej w ten sposób mi działa ;)
Ostatnio edytowany przez Struna, 29 Kwi 2014, 12:35, edytowano w sumie 1 raz
Struna
Stały bywalec
 
Posty: 74
Rejestracja: 26 Paź 2012, 18:30
Miejscowość: Białystok
Podziękował: 14 razy
Pomagał(a): 21 razy


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

cron