Panowie (i Panie jeśli takowe są) sześć z plusem za pomoc techniczną i szybkie odpowiedzi

Cieszę się, że wybrałam Windu i w razie potrzeby ktoś tu jest, żeby pomóc!
Facebook działa, pięknie dziękuję! Wystarczyło głupie 'width' dodać

Co do wyglądu na telefonie, to w sumie racja, jak się dokładniej temu przyjrzałam, to rzeczywiście ma to ręce i nogi, przewija się w dół i jest przejrzyście. Martwi mnie tylko, treść jest na szerokość ekranu, natomiast jak zmniejszę sobie zoom, to mam cały background widoczny (na szczęście ładny, bo w chmurki), bo header się nie zmniejszy i narzuca stronie szerokość, ale myślę, że trochę nad tym popracuję i coś zrobię.
Tak samo jak przeglądam stronę i mam na niej foty wpięte na sztywno, to one się nie zmniejszają, więc np. widać pół zdjęcia (całe widać po oddaleniu widoku strony).
Może być to też wina moich przeróbek, ale miałam projekt graficzny zrobiony przez kogoś innego, zaakceptowany przez szefową i musiałam się tego trzymać, więc pali się czy wali stronka ma wyglądać tak, a nie inaczej.
Co do IE - sprawdziłam, też mam IE9 i ten sam problem. Mryga i trochę świruje. Mogę mieć tylko nadzieję, że nikt nie używa IE

Czekam jeszcze na zapowiedziane poprawki, bo slider nie działa

P.S. można zrobić takie coś, że w galerii jest podział zdjęć na kategorie, ale żeby nie dodawać ich ręcznie na zasadzie wklejania obrazka?! Np. "Producenci wózków" i przesuwane foty z tym związane, potem "akcesoria do karmienia" i znów parę fotek.
Chyba powinnam założyć temat "problemy Marty", a nie zaśmiecać tu...