Pomoc w tworzeniu szablonów graficznych w WinduCMS 2 oraz gotowe rozwiązania

Moderator: Moderatorzy

Re: [Darmowy Szablon] Windu-red-v1

Postprzez rwd5 » 25 Kwi 2013, 12:00

W cssie, dal tych bloków musisz dodać parametr "min-width", czyli np.:
Kod: Zaznacz wszystko
.container{
min-width: 1000px;
}
rwd5
Weteran
 
Posty: 699
Rejestracja: 27 Lut 2011, 12:55
Miejscowość: Warszawa
Podziękował: 33 razy
Pomagał(a): 263 razy

Re: [Darmowy Szablon] Windu-red-v1

Postprzez gigilio » 26 Kwi 2013, 11:04

Szablon nie do końca przetłumaczony.brakuje tłumaczenia zmiany języka :
Podejrzeć można:http://gdzieweekend.pl
gigilio
Adept
 
Posty: 20
Rejestracja: 27 Sty 2013, 21:33
Podziękował: 2 razy
Pomagał(a): 4 razy

Re: [Darmowy Szablon] Windu-red-v1

Postprzez rafi00711 » 26 Kwi 2013, 15:07

z przetłumaczeniem nie powinieneś mieć żadnego problemu:) jakby co zapraszam na priv.
rafi00711
Adept
 
Posty: 17
Rejestracja: 02 Kwi 2013, 18:16
Podziękował: 2 razy
Pomagał(a): 1 raz(y)

Re: [Darmowy Szablon] Windu-red-v1

Postprzez gigilio » 27 Kwi 2013, 10:02

Tłumaczenie zrobiłem ale wywala błędy przy dograniu widgetu "dodaj artykuł".
Szablon się całkowicie rozjeżdża,pół dnia walczyłem z znalezieniem przyczyny,prawdopodobnie przyczyna leży w CSS które są moją słabą stroną ...
Jak na razie zrezygnuje z szabloniku pomimo że wizualnie przypadł mi do gustu...
gigilio
Adept
 
Posty: 20
Rejestracja: 27 Sty 2013, 21:33
Podziękował: 2 razy
Pomagał(a): 4 razy

Re: [Darmowy Szablon] Windu-red-v1

Postprzez rwd5 » 27 Kwi 2013, 16:18

Kurczę to aż dziwne, sam też testowałem wszystko na windu-red właśnie i działało ok :) Widziałem też Twój inny post, że coś nie działa itd. Na priva podeślij mi dane do admina to ja poogarniam wszystko szybko :)
rwd5
Weteran
 
Posty: 699
Rejestracja: 27 Lut 2011, 12:55
Miejscowość: Warszawa
Podziękował: 33 razy
Pomagał(a): 263 razy

Re: [Darmowy Szablon] Windu-red-v1

Postprzez gigilio » 27 Kwi 2013, 17:02

Poszło,przy okazji ogarnij zobacz co jest nie tak z licencją ,bo nie aktywowała się do końca :)
gigilio
Adept
 
Posty: 20
Rejestracja: 27 Sty 2013, 21:33
Podziękował: 2 razy
Pomagał(a): 4 razy

Re: [Darmowy Szablon] Windu-red-v1

Postprzez gigilio » 27 Kwi 2013, 17:48

Poradziłem sobie,1000px to za mało dla edytora.W css wystarczy dodać nową klasę na 1200 px i co rozwiązuje problem wywalania formularza za stronę :)
gigilio
Adept
 
Posty: 20
Rejestracja: 27 Sty 2013, 21:33
Podziękował: 2 razy
Pomagał(a): 4 razy

Re: [Darmowy Szablon] Windu-red-v1

Postprzez szevaa » 19 Maj 2013, 19:05

Nie wiem czy wiesz ale link prowadzi do blue :)
szevaa
Wyjadacz
 
Posty: 174
Rejestracja: 27 Paź 2012, 19:32
Podziękował: 77 razy
Pomagał(a): 10 razy

Re: [Darmowy Szablon] Windu-red-v1

Postprzez gok » 02 Sie 2013, 11:14

Zauważyłem, że galeria "gryzie się" ze sliderem. Jak dobrze działa Slider na stronie głównej (tak mam obecnie), to galeria się rozjeżdża - jak doprowadzę do poprawnego działania galerii, to wówczas slider na stronie głównej się rozjeżdża:
http://berea.webd.pl/_windu2.2/galeria
gok
Stały bywalec
 
Posty: 55
Rejestracja: 15 Maj 2011, 18:25
Podziękował: 7 razy
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: [Darmowy Szablon] Windu-red-v1

Postprzez gomez86 » 22 Paź 2013, 19:08

Dzięki :)
gomez86
Adept
 
Posty: 12
Rejestracja: 21 Paź 2013, 19:29
Miejscowość: Warszawa
Podziękował: 3 razy
Pomagał(a): 0 raz(y)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

cron