Pomoc w tworzeniu szablonów graficznych w WinduCMS 2 oraz gotowe rozwiązania

Moderator: Moderatorzy

Re: [Darmowy Szablon] Windu-red-v1

Postprzez Enabejyv » 20 Sty 2014, 20:07

WItam, nie pokazują mi się domyślne ikonki w menu. Czy da radę coś zrobić żeby stały się widoczne?
Enabejyv
 
Posty: 3
Rejestracja: 18 Sty 2014, 13:38
Podziękował: 1 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: [Darmowy Szablon] Windu-red-v1

Postprzez rwd5 » 20 Sty 2014, 21:32

O które ikonki chodzi? Te językowe?
rwd5
Weteran
 
Posty: 699
Rejestracja: 27 Lut 2011, 12:55
Miejscowość: Warszawa
Podziękował: 33 razy
Pomagał(a): 263 razy

Re: [Darmowy Szablon] Windu-red-v1

Postprzez Enabejyv » 20 Sty 2014, 22:10

Chodzi mi o ikonki powiązane z kategoriami a dokładniej:
Chciałbym, aby w menu głównym (belce) obok np. odnośnika "Aktualności" widniała ikonka 16x16 typu "Image".
Enabejyv
 
Posty: 3
Rejestracja: 18 Sty 2014, 13:38
Podziękował: 1 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: [Darmowy Szablon] Windu-red-v1

Postprzez Enabejyv » 21 Sty 2014, 15:37

Fajnie by było jak by dało radę zrobić fuzie dwóch szablonów!
Header, slider i stopka - Windu-Red
Content i boczne boxy logowania itd. - Windu-Blue
Enabejyv
 
Posty: 3
Rejestracja: 18 Sty 2014, 13:38
Podziękował: 1 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: [Darmowy Szablon] Windu-red-v1

Postprzez soultaker » 10 Lut 2015, 14:59

Wojciech napisał(a):Czy jest możliwość, by ustawić z góry szerokość strony oraz to by slider w nagłówku nie dostosowywał się do szerokości przegladarki, tylko także miał stałą szerokość i wysokość ?


mambu.pl napisał(a):W cssie, dal tych bloków musisz dodać parametr "min-width", czyli np.:
Kod: Zaznacz wszystko
.container{
min-width: 1000px;
}


Witam Serdecznie,
Właśnie zaczynam przygodę z Windu :D
proszę o wskazanie odpowiednich linii w cssach bo gdy wprowadzam zmiany to cała carousel mi się rozjeżdża
soultaker
 
Posty: 1
Rejestracja: 10 Lut 2015, 14:54
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: [Darmowy Szablon] Windu-red-v1

Postprzez KCS89 » 08 Gru 2015, 19:12

Fajny szablon ale rozwala się podobnie jak inne w przeglądarce IE, jak na razie to w tym przypadku zauważyłem błędy na stronie rejestracji (wyświetla się po za szablonem) oraz wszystkie aktualności (po kliknięciu biała strona).

EDIT//
Kolejna sprawa, w tym szablonie też nie jestem ustawić linków w menu poziomym tak aby była rozciągnięta na całą szerokość belki menu.

P.S. Ktoś kiedyś zagląda na to forum?
KCS89
 
Posty: 3
Rejestracja: 08 Gru 2015, 16:06
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

cron