Zarządzanie systemem CMS, implementacja nowych treści, dodawanie galerii, aktualności itd.

Moderator: Moderatorzy

Re: Różne menu w zależności od języka

Postprzez martitta7 » 04 Maj 2016, 10:45

On takie miał na starej stronie, a nowa ma być praktycznie jej kopią i nie docierają do niego uwagi, że pewne rzeczy są już dawno do de.
Ok namówię go na zwykłe droppy + mobile na smartfony.

P.S. czemu jak dodawałam keywords do każdej podstrony to za którymś przeładowaniem miejsce do ich wpisania stało się nieaktywne, a wręcz zniknęło? Nie mogę nic tam dodać (w panelu admina oczywiście)
martitta7
Adept
 
Posty: 12
Rejestracja: 22 Kwi 2016, 19:02
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: Różne menu w zależności od języka

Postprzez Osik » 04 Maj 2016, 11:22

W życiu się z czymś takim nie spotkałem :O
Możesz pokazać jakiegoś screena?
Osik
Wyjadacz
 
Posty: 133
Rejestracja: 12 Mar 2013, 17:09
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 16 razy

Re: Różne menu w zależności od języka

Postprzez martitta7 » 04 Maj 2016, 17:19

Image

Proszę - pole keywords magicznie zniknęło :)
martitta7
Adept
 
Posty: 12
Rejestracja: 22 Kwi 2016, 19:02
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: Różne menu w zależności od języka

Postprzez Osik » 05 Maj 2016, 09:17

i tylko dla tej jednej podstrony?
Spróbuj w innej przeglądarce się zalogować, nigdy wczesniej czegos takiego nie widziałem
Osik
Wyjadacz
 
Posty: 133
Rejestracja: 12 Mar 2013, 17:09
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 16 razy

Re: Różne menu w zależności od języka

Postprzez martitta7 » 08 Maj 2016, 20:27

Dla wszystkich podstron.
Po prostu uzupełniałam keywords i nagle zniknęło.
Nie działa ani na chrome, ani na firefoxie ani nawet na explorerze.
martitta7
Adept
 
Posty: 12
Rejestracja: 22 Kwi 2016, 19:02
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: Różne menu w zależności od języka

Postprzez Ryba » 09 Maj 2016, 10:47

Jak mozesz to podeslij jeszcze screena co pokazuje konsola
Ryba
Stały bywalec
 
Posty: 56
Rejestracja: 04 Gru 2014, 10:12
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 9 razy

Re: Różne menu w zależności od języka

Postprzez martitta7 » 13 Maj 2016, 19:39

Jaka konsola?
martitta7
Adept
 
Posty: 12
Rejestracja: 22 Kwi 2016, 19:02
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: Różne menu w zależności od języka

Postprzez Ryba » 16 Maj 2016, 13:09

Ryba
Stały bywalec
 
Posty: 56
Rejestracja: 04 Gru 2014, 10:12
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 9 razy

Re: Różne menu w zależności od języka

Postprzez martitta7 » 19 Maj 2016, 18:32

GET http://myserv.webd.pl/polenrepda/image//16/11/original/ 404 (Not Found)
(index):2033 Uncaught SyntaxError: Unexpected token >
(index):2342 GET http://myserv.webd.pl/polenrepda/app/pl ... ags/da.png 404 (Not Found)
(index):2352 GET http://myserv.webd.pl/polenrepda/app/pl ... ags/nb.png 404 (Not Found)
(index):2357 GET http://myserv.webd.pl/polenrepda/app/pl ... ags/sv.png 404 (Not Found)
da.png:1 GET http://myserv.webd.pl/polenrepda/app/pl ... ags/da.png 404 (Not Found)
sv.png:1 GET http://myserv.webd.pl/polenrepda/app/pl ... ags/sv.png 404 (Not Found)
nb.png:1 GET http://myserv.webd.pl/polenrepda/app/pl ... ags/nb.png 404 (Not Found)
martitta7
Adept
 
Posty: 12
Rejestracja: 22 Kwi 2016, 19:02
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość