Zarządzanie systemem CMS, implementacja nowych treści, dodawanie galerii, aktualności itd.

Moderator: Moderatorzy

Jak wyłączyć auto poprawianie kodu

Postprzez question » 12 Cze 2015, 16:03

Hej,
jak w temacie - jak wyłączyć auto poprawianie kodu?

Chcę tak zalinkować DIVa w ten sposób:
Kod: Zaznacz wszystko
<a href="#">
  <div>
    <p>Jakiś tekst</p>
  </div>
</a>


jak otworzę ponownie tą stronę to system mi poprawi kod w taki sposób... a ja tak nie chcę!
Kod: Zaznacz wszystko
<div>
  <a href="#">
    <p>Jakiś tekst</p>
  </a>
</div>


Jak wyłączyć to "auto poprawianie"?
W ogóle po cholerę to auto poprawianie? Jeżeli ktoś się przełącza na tryb "Źródło dokumentu" to ma podstawy i żadne głupie auto poprawianie nie jest potrzebne...
question
Stały bywalec
 
Posty: 52
Rejestracja: 04 Wrz 2014, 10:14
Podziękował: 3 razy
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: Jak wyłączyć auto poprawianie kodu

Postprzez Breeze » 12 Cze 2015, 16:36

Chyba nie można robić hiperłącza do diva, dlatego poprawianie ;)
Breeze
Adept
 
Posty: 14
Rejestracja: 13 Paź 2013, 14:47
Podziękował: 1 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: Jak wyłączyć auto poprawianie kodu

Postprzez question » 18 Cze 2015, 10:34

Może i nie można ale pytanie było inne, powtórzę "JAK WYŁĄCZYĆ TO AUTOMATYCZNE POPRAWIANIE?"
question
Stały bywalec
 
Posty: 52
Rejestracja: 04 Wrz 2014, 10:14
Podziękował: 3 razy
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: Jak wyłączyć auto poprawianie kodu

Postprzez Ryba » 23 Cze 2015, 12:06

Mam dla ciebie jedno roziwazanie najlepiej jesli dodasz sobie nowy widok w ktorym sobie tak obudujesz strukture jak chcesz . Niestety, ale w ckedytorze tego nie przeskoczysz.
Ryba
Stały bywalec
 
Posty: 56
Rejestracja: 04 Gru 2014, 10:12
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 9 razy


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

cron