Zarządzanie systemem CMS, implementacja nowych treści, dodawanie galerii, aktualności itd.

Moderator: Moderatorzy

HALLO, CZY SUPPORT CZYTA FORUM??!!

Postprzez chitan » 04 Kwi 2017, 23:24

Ludzie, zlitujcie się, bo można dostać "pierd**ca".

Mam wykupioną wersję PRO licencji i nie mogę wejść do ADMINA, bo zginęło mi hasło. Nie mam możliwości uruchomienia odzyskiwania hasła, bo mam phpmailera wyłączonego i nie ma szansy aby go włączyć.

W backupie danych zapisało mi się stare hasło, które nie bangla.

Klienci mi nawalają, że chcą poprawki na stronie a ja nie mogę tego zrobić.

Ratujcie!!! Jakiś backdoor czy coś - mogę dać na priva dostęp do ftp/bazy.
chitan
Stały bywalec
 
Posty: 67
Rejestracja: 03 Mar 2016, 12:57
Podziękował: 7 razy
Pomagał(a): 8 razy

Re: HALLO, CZY SUPPORT CZYTA FORUM??!!

Postprzez Ryba » 06 Kwi 2017, 10:02

Musisz spr w tabeli users pod jakim ID jest twoj uzytkownik. I teraz mozesz w app/plugins/front/controller/frontController.class.php dopisac cos takiego:
Kod: Zaznacz wszystko
$usersDB = new usersDB();
$user = $usersDB->getById(twoj_id_z_bazy);
$usersDB->login($user->email,$user->password);

Po odświeżeniu głównej strony będziesz już zalogowany.
Po pomyślnym zalogowaniu usuń z frontControllera te linijki kodu.

Pozdrawiam
Ryba
Stały bywalec
 
Posty: 66
Rejestracja: 04 Gru 2014, 10:12
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 10 razy

Re: HALLO, CZY SUPPORT CZYTA FORUM??!!

Postprzez chitan » 05 Sty 2018, 21:32

Ave,

@Ryba nie wiem gdzie to mam w tym pliku wstawić, ale gdziekolwiek bym nie wstawił (tak wpisałem ID admina) to wywala mi stronę.
Próbowałem na końcu funkcji, wewnątrz funkcji itd. itp. NIE BANGLA! Zawartość strony dziś zmieniałem za pomocą bazy, ale na dłuższą metę to się tak nie da :/

Dajcie jakieś rozwiązanie - jak np. zmienić hasło przez bazę, albo coś.
chitan
Stały bywalec
 
Posty: 67
Rejestracja: 03 Mar 2016, 12:57
Podziękował: 7 razy
Pomagał(a): 8 razy


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

cron