Sugestie dotyczące forum, systemu WinduCMS 2 oraz inne tematy.

Moderator: Moderatorzy

Dziwne działanie systemu

Postprzez ZEXE » 15 Paź 2014, 10:05

Witajcie, opiszę wam problem który pojawił sie mi w dość dziwny sposób. Niby nic nie kombinowałem przy silniku windu ale mnie to zaskoczyło.

A więc strona gdy ja zainstalowałem chodziła bardzo pięknie wszystko działało nie było problemów i kłopotów aż do dziś.

Zacznijmy od początku, pomyślałem ze muszę edytować pare działów jak O Mnie czy kontakt, a tu strona zrobiła BUUUU.
I się okazało że to co pisze do edycji nagle się niechce zapisać, a co więcej poprzednia tresć się usuneła. więc myśle to tylko zły sen i pisze na nowo informacje w dziale kontakt , poczym wciskam klawisz zapisz a strona robi klik klik na klawiszu niby pokazuje sie ze jest w pracy ale nic nierobi.

Czy uzyskam pomoc bardzo bym prosił.

Image
ZEXE
Adept
 
Posty: 15
Rejestracja: 22 Wrz 2013, 06:56
Podziękował: 4 razy
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: Dziwne działanie systemu

Postprzez rwd5 » 27 Paź 2014, 15:16

Prosiłbym o podesłanie danych do panelu administracyjnego mój adres e-mail: miecielica@windu.org. Postaram się sprawdzić o co chodzi i naprawić.

Pozdrawiam
Sebastian Miecielica | windu.org
rwd5
Weteran
 
Posty: 683
Rejestracja: 27 Lut 2011, 12:55
Miejscowość: Warszawa
Podziękował: 32 razy
Pomagał(a): 256 razy

Re: Dziwne działanie systemu

Postprzez ZEXE » 29 Paź 2014, 08:11

Jak zwykle przy tak wielkim problemie nie było trudno go naprawić.
Cały szkopuł leżał w tym ze jak nie wiadomo o co chodzi to najlepiej zmienić przeglądarkę. W moim przypadku wystarczyło przeglądarkę zaktualizować do najnowszej wersji.

A dzięki koledze Sebastianowi znanemu jako "rwd5", ten problem się nie schowa pod dywan.
Dzięki jego interwencji problem dało się rozwiązać w miarę szybko.
ZEXE
Adept
 
Posty: 15
Rejestracja: 22 Wrz 2013, 06:56
Podziękował: 4 razy
Pomagał(a): 0 raz(y)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 2 gości

cron