Sugestie dotyczące forum, systemu WinduCMS 2 oraz inne tematy.

Moderator: Moderatorzy

Windu ERROR

Postprzez ZEXE » 03 Mar 2016, 09:42

Windu ERROR

SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near ') and status!=0 ORDER BY createTime DESC LIMIT 1' at line 1

Mam do zrobienia 3 strony oparte o ten silnik. Wiedz proszę o szybką pomoc :)

1- Forum
2- Sklep Internetowy
3- Strona Firmy sprzedającej internet.

Strony oparte o Bazę MySqL.
ZEXE
Adept
 
Posty: 15
Rejestracja: 22 Wrz 2013, 06:56
Podziękował: 4 razy
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: Windu ERROR

Postprzez WojtekSPEC » 04 Mar 2016, 12:42

Kolego, kiedy ten błąd się pojawia? Podczas instalacji? W którym kroku? Opisz albo zamieść screenshota.
Z jakiego hostingu korzystasz ?
WojtekSPEC
Adept
 
Posty: 12
Rejestracja: 17 Wrz 2013, 13:46
Miejscowość: Częstochowa
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: Windu ERROR

Postprzez ZEXE » 08 Mar 2016, 08:09

On się pojawia podczas wybrania stylu forumowego.

Hosting prywatny.
Mam kilka serwerów dedykowanych w kolokacji.
ZEXE
Adept
 
Posty: 15
Rejestracja: 22 Wrz 2013, 06:56
Podziękował: 4 razy
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: Windu ERROR

Postprzez Ryba » 08 Mar 2016, 13:49

a co ci ustawilo w bazie?
Ryba
Stały bywalec
 
Posty: 56
Rejestracja: 04 Gru 2014, 10:12
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 9 razy

Re: Windu ERROR

Postprzez ZEXE » 12 Mar 2016, 14:23

A co masz namyśli.


Dodatkowo wiesz może co oznacza to stwierdzenie ? Jest ono czynnikiem po aktualizacji windu do najnowszej wersji.

Update to revision 2062
ZEXE
Adept
 
Posty: 15
Rejestracja: 22 Wrz 2013, 06:56
Podziękował: 4 razy
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: Windu ERROR

Postprzez Ryba » 16 Mar 2016, 11:43

Mam na myśli jaki template został ustawiony w bazie?
Ryba
Stały bywalec
 
Posty: 56
Rejestracja: 04 Gru 2014, 10:12
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 9 razy

Re: Windu ERROR

Postprzez Ryba » 16 Mar 2016, 11:46

Znaczy to, ze w zapytaniu do bazy czegos brakuje i wywala blad skladni, bo np moze ci robic zapytanie: "id= and..." i brakuje id.
Ryba
Stały bywalec
 
Posty: 56
Rejestracja: 04 Gru 2014, 10:12
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 9 razy


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

cron