Potrzebujesz strony internetowej, modułu czy grafiki? Dodaj swoje zlecenie!

Moderator: Moderatorzy

[pytanie]platne?

Postprzez szevaa » 29 Maj 2013, 08:28

zgaduje ze te zlecenia nie maja być darmowe :D
szevaa
Wyjadacz
 
Posty: 189
Rejestracja: 27 Paź 2012, 19:32
Podziękował: 77 razy
Pomagał(a): 10 razy

Re: [pytanie]platne?

Postprzez rwd5 » 29 Maj 2013, 11:36

No bardziej jednak chodzi o płatne zlecenia, za darmo nic specjalnie na twoje potrzeby nikt nie będzie robil. Jeżeli chodzi o widgety do windu czy tez narzedzia to jeżeli jest zainteresowanie ze strony większej liczby użytkowników to wtedy dodamy je jako ogólnodostępne:)
rwd5
Weteran
 
Posty: 683
Rejestracja: 27 Lut 2011, 12:55
Miejscowość: Warszawa
Podziękował: 32 razy
Pomagał(a): 256 razy

Re: [pytanie]platne?

Postprzez szevaa » 29 Maj 2013, 17:14

aha a ile liczycie sobie za szablon
?
szevaa
Wyjadacz
 
Posty: 189
Rejestracja: 27 Paź 2012, 19:32
Podziękował: 77 razy
Pomagał(a): 10 razy

Re: [pytanie]platne?

Postprzez czajnik » 29 Maj 2013, 18:11

My sobie nie liczymy, ekipa windu robi Windu, jeżeli chcesz zlecić coś komus z nas pisz na priva, do Sebastiana lub na adresy anszych agencji interaktywnych. Ten dział jest po to aby inni userzy mogli ogłosić że zlecą jakieś zadanie, na przykład zakodowanie szablony i nasi stali bywalcy mogli zgłosić swoją chęć wykonania takiego zlecenia.
czajnik
Administrator
 
Posty: 1108
Rejestracja: 26 Lut 2010, 02:56
Podziękował: 64 razy
Pomagał(a): 243 razy

Re: [pytanie]platne?

Postprzez Nietypowy04 » 31 Sie 2014, 18:58

zlece zakodowanie szablonu pod windu czekam na propozycje cenowe
Nietypowy04
 
Posty: 3
Rejestracja: 31 Sie 2014, 16:01
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

cron