Tematy dotyczące systemu WinduCMS, jego obsługi zarządzania oraz konfiguracji.

Moderator: Moderatorzy

Komunikat: Podana strona nie istnieje. htacces??

Postprzez japkooo » 08 Sty 2015, 23:31

Proszę was o pomoc, po wpisaniu adresu strony. www.ejki.pl lub ejki.pl strona wyświetla komunikat "podana strona nie istnieje".
Id strony głównej ustawione poprawnie. Sytuacja pojawiła się podczas modyfikowania jednego z języków. Strona wyświetla się poprawnie po wspianiu adresu www.ejki.pl/pl lub /en /de.
Modyfikowałem .htacces jak sugerowały problemy poprzedników opisane na forum.

wersja przy jakiej powstał błąd:
order allow,deny
allow from all

RewriteEngine on
RewriteRule !(\.(php|ico|ICO|css|CSS|less|LESS|js|JS|htc|HTC|gpx|GPX|gif|GIF|jpg|JPG|jpeg|JPEG|png|PNG|swf|SWF|mp3|MP3|mp4|MP4|zip|ZIP|pdf|PDF|ttf|TTF|xml|XML|txt|TXT|eot|EOT|woff|WOFF|svg|SVG|xlsx|XLSX|xls|XLS|map|MAP))$ index.php [L,QSA]

<IfModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
<FilesMatch "\.(ico|gif|jpe?g|png|svg|svgz|js|css|swf|ttf|otf|woff|eot)$">
ExpiresDefault "access plus 1 month"
</FilesMatch>
</IfModule>
<IfModule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/plain text/xml application/xml text/javascript text/css application/x-javascript application/xhtml+xml application/javascript

# these browsers do not support deflate
BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^Mozilla/4.0[678] no-gzip
BrowserMatch bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html

SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" nokeepalive ssl-unclean-shutdown downgrade-1.0 force
</IfModule>

wersja zaczerpnięta z forum:
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine on
RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.ejki.pl$
RewriteRule ^(.*) http://ejki.pl/$1 [QSA,L,R=301]
RewriteRule !(\.(php|ico|ICO|css|CSS|less|LESS|js|JS|htc|HTC|gpx|GPX|gif|GIF|jpg|JPG|jpeg|JPEG|png|PNG|swf|SWF|mp3|MP3|mp4|MP4|zip|ZIP|pdf|PDF|ttf|TTF|xml|XML|txt|TXT|eot|EOT|woff|WOFF|svg|SVG|xlsx|XLSX|xls|XLS|map|MAP))$ index.php [L,QSA]

</IfModule>

wersja z mod_rewrite off:
występuje komunikat że rewrite off i strona nie wyświetla się.

jeszcze raz proszę kogoś o pomoc.
japkooo
Adept
 
Posty: 34
Rejestracja: 06 Maj 2013, 14:35
Podziękował: 5 razy
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: Komunikat: Podana strona nie istnieje. htacces??

Postprzez szevaa » 11 Lut 2015, 21:57

Proszę załóż nowe konto w PA i wyślij jego login oraz hasło na szevaa97@gmail.com postaram się pomóc :)
szevaa
Wyjadacz
 
Posty: 175
Rejestracja: 27 Paź 2012, 19:32
Podziękował: 77 razy
Pomagał(a): 10 razy


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

cron