Tematy dotyczące systemu WinduCMS, jego obsługi zarządzania oraz konfiguracji.

Moderator: Moderatorzy

[Problem] Kod PHP

Postprzez gimp27 » 10 Sty 2013, 17:45

Witam

Chciałbym by na jedną podstronę dodać kod PHP. Jednak nie do końca wiem jak to zrobić by wszystko działało. Proszę o pomoc
gimp27
 
Posty: 4
Rejestracja: 03 Lis 2012, 16:26
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: [Problem]Kod PHP

Postprzez Struna » 10 Sty 2013, 17:52

Ogólnie to powinno się stworzyć widget z tym kodem i ten widget umieścić na stronie.

Prostszym sposobem jest umieszczenie iframe i wyświetlenie w nim strony php, chociaż nie będzie to do końca prawidłowe rozwiązanie.
"Prowadzenie biznesu bez reklamy jest jak puszczanie oka do dziewczyny po ciemku. Nikt, poza nami nie wie, co robimy." - Stuart Henderson
Struna
Stały bywalec
 
Posty: 75
Rejestracja: 26 Paź 2012, 18:30
Miejscowość: Białystok
Podziękował: 13 razy
Pomagał(a): 21 razy

Re: [Problem]Kod PHP

Postprzez gimp27 » 10 Sty 2013, 17:56

chodzi o to że mam skrypt który pokazuje aktualny status rang ( który czerpie z bazy danych). Chciałbym wstawić to na jedną z podstron by nie było problemu z wyświetlaniem ( wszystko powinno się wyświetlać jako tabela )

EDIT:
Poradziłem sobie wstawiłem skrypt jako iframe i teraz wszystko działa
Pozdrawiam
gimp27
 
Posty: 4
Rejestracja: 03 Lis 2012, 16:26
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: [Problem]Kod PHP

Postprzez czajnik » 10 Sty 2013, 23:18

{{php}}KOD PHP{{/php}} tak też można :)
czajnik
Administrator
 
Posty: 1108
Rejestracja: 26 Lut 2010, 02:56
Podziękował: 64 razy
Pomagał(a): 243 razy


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

cron