Tematy dotyczące systemu WinduCMS, jego obsługi zarządzania oraz konfiguracji.

Moderator: Moderatorzy

NivoSlider nie działa w Windu 1.3

Postprzez jatoja » 06 Wrz 2013, 14:39

Witam,
jestem świeży w Windu. Została mi powierzona opieka nad stroną http://www.pbekodom.pl na której nagle przestał działać widget nivoslider. Co może być nie tak?
Ostatnio edytowany przez jatoja, 09 Wrz 2013, 08:48, edytowano w sumie 1 raz
jatoja
 
Posty: 2
Rejestracja: 06 Wrz 2013, 14:34
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: NiviSlider nie działa w Windu 1.3

Postprzez czajnik » 07 Wrz 2013, 20:00

Z tego co widzę to ktoś ingerował w kod strony psując ją, masa błędów w konsoli javascript. W razie czego możemy pomóc ale niestety odpłatnie.
czajnik
Administrator
 
Posty: 1108
Rejestracja: 26 Lut 2010, 02:56
Podziękował: 64 razy
Pomagał(a): 243 razy

Re: NiviSlider nie działa w Windu 1.3

Postprzez jatoja » 09 Wrz 2013, 08:49

czajnik napisał(a):Z tego co widzę to ktoś ingerował w kod strony psując ją, masa błędów w konsoli javascript. W razie czego możemy pomóc ale niestety odpłatnie.


Jaki to będzie koszt?

Czy jest możliwość tej samej strony umieszczenia na windu 2?
jatoja
 
Posty: 2
Rejestracja: 06 Wrz 2013, 14:34
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: NivoSlider nie działa w Windu 1.3

Postprzez czajnik » 10 Wrz 2013, 09:23

Tak, ale to wymaga nieco więcej doświadczenia. W sprawie zleceń komercyjnych pisz na czajkowski@jcd.pl
czajnik
Administrator
 
Posty: 1108
Rejestracja: 26 Lut 2010, 02:56
Podziękował: 64 razy
Pomagał(a): 243 razy


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

cron