Tworzenie szablonów graficznych za pomocą WinduSmart oraz gotowe rozwiązania

Moderator: Moderatorzy

[Pomoc] Separator w menu

Postprzez comodius » 10 Mar 2012, 14:26

Tak jak w tytule, potrzebuję dodać separatory w postaci "|" pomiędzy pozycjami w menu. Jak to zrobić?
comodius
 
Posty: 6
Rejestracja: 10 Mar 2012, 14:24
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: Separator w menu

Postprzez czajnik » 10 Mar 2012, 19:28

[ -- [menu,./admin/podstrony/1/5,,rozwiniete,normalne] -- ] - to bez separatora

[ -- [menu,./admin/podstrony/1/5,|,rozwiniete,normalne] -- ] - to z twoim separatorem :) chyba o ile pamietam :D sprawdzi :D
czajnik
Administrator
 
Posty: 1108
Rejestracja: 26 Lut 2010, 02:56
Podziękował: 64 razy
Pomagał(a): 243 razy

Re: Separator w menu

Postprzez comodius » 10 Mar 2012, 20:00

Dzięki działa faktycznie. Trzeba tylko przeboleć, że menu będzie się zaczynać takim separatorem. No, ale nie narzekam, jest ok. Odstępy można bez problemu określić w stylach albo niełamliwą spacją - to tak w razie gdyby ktoś miał problem z tym.
comodius
 
Posty: 6
Rejestracja: 10 Mar 2012, 14:24
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: Separator w menu

Postprzez czajnik » 30 Mar 2012, 21:24

Mozna w CSS to napisac :)) i uzywac last czy cos takiego, tak pozatym piszemy teraz wersje windu2 tam bedzi eo wiele ciekawiej :))
czajnik
Administrator
 
Posty: 1108
Rejestracja: 26 Lut 2010, 02:56
Podziękował: 64 razy
Pomagał(a): 243 razy


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

cron