Tworzenie szablonów graficznych za pomocą WinduSmart oraz gotowe rozwiązania

Moderator: Moderatorzy

[Pytanie] Logo w wersji Windu 1

Postprzez szevaa » 05 Lut 2013, 18:41

Witam czy w windu 1 musi być logo windu na górze po lewej
szevaa
Wyjadacz
 
Posty: 189
Rejestracja: 27 Paź 2012, 19:32
Podziękował: 77 razy
Pomagał(a): 10 razy

Re: [pytanie]windu 1

Postprzez rwd5 » 05 Lut 2013, 18:42

Nie, wymagany jest jedynie link do strony windu.org.
rwd5
Weteran
 
Posty: 683
Rejestracja: 27 Lut 2011, 12:55
Miejscowość: Warszawa
Podziękował: 32 razy
Pomagał(a): 256 razy

Re: [pytanie]windu 1

Postprzez czajnik » 05 Lut 2013, 19:01

Mowa rzecz jasna o stronie głównej, w panelu admina musi być logo i wszystko inne bez zmian :]
czajnik
Administrator
 
Posty: 1108
Rejestracja: 26 Lut 2010, 02:56
Podziękował: 64 razy
Pomagał(a): 243 razy


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

cron