Zarządzanie systemem CMS, implementacja nowych treści, dodawanie galerii, aktualności itd.

Moderator: Moderatorzy

[Błąd] Dodawanie elementów w panelu administracyjnym

Postprzez tomi_k » 03 Mar 2011, 20:41

witam,
mam problem w panelu administaracyjnym, a mianowicie podczas próby dodania czegokolwiek, np. nowego jezyka - wyskakuja mi błędy w funkcje_baza.php:

Warning: fopen() [function.fopen]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 2551 is not allowed to access /home/gallant/domains/gallant.nets.pl/public_html/strona1/admin/podstrony/120 owned by uid 33 in /home/gallant/domains/gallant.nets.pl/public_html/strona1/admin/funkcje_baza.php on line 65

Warning: fopen(../podstrony/120/0.ini) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/gallant/domains/gallant.nets.pl/public_html/strona1/admin/funkcje_baza.php on line 65

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/gallant/domains/gallant.nets.pl/public_html/strona1/admin/funkcje_baza.php on line 65

...............


co robie nie tak?

prosze o pomoc.
tomi_k
 
Posty: 3
Rejestracja: 03 Mar 2011, 20:37
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: Błędy w funkcje_baza.php

Postprzez czajnik » 03 Mar 2011, 21:08

Proszę dodać w pliku index.php oraz ./admin/index.php dodać na samej górze wewnątrz znacznika <?php taką linijkę

error_reporting(0);

Powinno pomóc, niebawem wersja 1.1 która będzie miała rozwiązany ten problem
czajnik
Administrator
 
Posty: 1108
Rejestracja: 26 Lut 2010, 02:56
Podziękował: 64 razy
Pomagał(a): 243 razy

Re: Błędy w funkcje_baza.php

Postprzez czajnik » 03 Mar 2011, 21:10

Pytanie też czy elementy mimo worrningów dodają się??
czajnik
Administrator
 
Posty: 1108
Rejestracja: 26 Lut 2010, 02:56
Podziękował: 64 razy
Pomagał(a): 243 razy

Re: Błędy w funkcje_baza.php

Postprzez tomi_k » 03 Mar 2011, 21:37

nie wszystkie, np jezyk dodaje sie ale pod dziwnym numerem np 101,112 itd
tomi_k
 
Posty: 3
Rejestracja: 03 Mar 2011, 20:37
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: Błędy w funkcje_baza.php

Postprzez tomi_k » 03 Mar 2011, 21:47

Niestety nie pomogło dodanie error_reporting(0);
:(
tomi_k
 
Posty: 3
Rejestracja: 03 Mar 2011, 20:37
Podziękował: 0 raz(y)
Pomagał(a): 0 raz(y)

Re: Błędy w funkcje_baza.php

Postprzez czajnik » 03 Mar 2011, 22:02

Numery są normalne, po prostu są takie wolne i system idzie w kolejności po wolnych numerach, niebawem wypuszczamy wersje 1.1 w ciągu tygodnia, tam przerobiony jest system odczytu i zapisu, i nie powinno być takich komunikatów po aktualizacji.

Wszystko wynika z konfiguracji serwera.
czajnik
Administrator
 
Posty: 1108
Rejestracja: 26 Lut 2010, 02:56
Podziękował: 64 razy
Pomagał(a): 243 razy


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

cron