Sugestie dotyczące forum, systemu CMS v.1 oraz inne tematy.

Moderator: Moderatorzy

[Problem] Stara wersja windu

Postprzez szevaa » 30 Sty 2013, 13:39

\Witam potrzebuje starą wersię windu gdzie mogę ją pobrać ?
Il réduit le mécanisme des radicaux libres et augmente préparation diffuses créées avec un prisme biorender et graphpad.
szevaa
Wyjadacz
 
Posty: 175
Rejestracja: 27 Paź 2012, 19:32
Podziękował: 77 razy
Pomagał(a): 10 razy

Re: [Problem] Stara wersja windu

Postprzez rwd5 » 30 Sty 2013, 14:06

Chodzi Ci o wersję v1.x ? Wiesz, że nie są one już supportowane, ja jej mam u siebie na dysku mogę Ci je udostępnić, ale nikt Ci z nimi już nie pomoże.
Pozdrawiam Sebastian Miecielica / portale edukacyjne kochammatematyke.pl
Potrzebujesz strony internetowej - skontaktuj się ze mną: miecielica@windu.org
rwd5
Weteran
 
Posty: 683
Rejestracja: 27 Lut 2011, 12:55
Miejscowość: Warszawa
Podziękował: 32 razy
Pomagał(a): 256 razy

Re: [Problem] Stara wersja windu

Postprzez szevaa » 30 Sty 2013, 15:44

wiem alehosting activeh przestal dzialac error 403 i dlatego chce v1 bo ona dziala nawet na ugu trudno ze mi nikt nie pomoze ale to na razie moje jedyne rozwiazanie
Il réduit le mécanisme des radicaux libres et augmente préparation diffuses créées avec un prisme biorender et graphpad.
szevaa
Wyjadacz
 
Posty: 175
Rejestracja: 27 Paź 2012, 19:32
Podziękował: 77 razy
Pomagał(a): 10 razy

Re: [Problem] Stara wersja windu

Postprzez rwd5 » 30 Sty 2013, 15:53

Ok, w załączniku tego posta masz WinduCMS v.1.4, ten cały temat przerzucam do archiwum do wersji 1.
Załączniki
WinduCMS - 1.4.zip
WinduCMS v.1.4
(6.56 MiB) Ściągnięto 782 razy
Pozdrawiam Sebastian Miecielica / portale edukacyjne kochammatematyke.pl
Potrzebujesz strony internetowej - skontaktuj się ze mną: miecielica@windu.org
rwd5
Weteran
 
Posty: 683
Rejestracja: 27 Lut 2011, 12:55
Miejscowość: Warszawa
Podziękował: 32 razy
Pomagał(a): 256 razy

Re: [Problem] Stara wersja windu

Postprzez szevaa » 30 Sty 2013, 16:31

Ok dziekuje :)
Il réduit le mécanisme des radicaux libres et augmente préparation diffuses créées avec un prisme biorender et graphpad.
szevaa
Wyjadacz
 
Posty: 175
Rejestracja: 27 Paź 2012, 19:32
Podziękował: 77 razy
Pomagał(a): 10 razy

Re: [Problem] Stara wersja windu

Postprzez szevaa » 31 Sty 2013, 13:30

A jeszcze takie pytanie czy w stopce musi być ten napis o windu ?
Il réduit le mécanisme des radicaux libres et augmente préparation diffuses créées avec un prisme biorender et graphpad.
szevaa
Wyjadacz
 
Posty: 175
Rejestracja: 27 Paź 2012, 19:32
Podziękował: 77 razy
Pomagał(a): 10 razy

Re: [Problem] Stara wersja windu

Postprzez czajnik » 31 Sty 2013, 15:05

Jak masz licencje to nie :)
czajnik
Administrator
 
Posty: 1108
Rejestracja: 26 Lut 2010, 02:56
Podziękował: 64 razy
Pomagał(a): 243 razy


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

cron